Header image  
Kunststof Kozijnen Fabriek  
   Jan Tademaweg 37, 2031 CT Haarlem tel: 023-5360665 fax: 023-5264962 email: info@bouwenskozijnen.nl
  
 

Deuren

 

Onze deurkozijnen zijn gemaakt van het Gealan systeem. De uitvoeringen hiervan zijn het Gealan S-8000 systeem of het Gealan NLPlus systeem. Deze systemen zijn speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt, waardoor het mogelijk is om naar binnen en naar buiten draaiende deuren te maken. Het is zelfs mogelijk om een naar binnen draaiend raam aan een naar buiten draaiende deur vast te maken. Dit kan ook andersom. Alles is dus mogelijk.

Wij hebben een ruime keuze aan deurpanelen. Alle deuren zijn verkrijgbaar in gladde kleuren of met een houtnerfstructuur. Tevens zijn de deurpanelen ook vleugeloverdekkend te verkrijgen zodat het deur profiel waar het paneel in zit niet meer te zien is.

Tevens zijn er bij de deurpanelen vele verschillende glas soorten leverbaar, zoals gematteerd glas of afgewerkt met een motief.

Wij hebben zelfs deurpanelen die in het glas voorzien zijn van LED-verlichting. Het is zelfs mogelijk om uw huisnummer of naam in glas in uw deurpaneel te laten maken.

Al onze deuren zijn standaard voorzien van verstelbare scharnieren, een haakslot en EV1 aluminium krukset. Maar ook is er een ruime keuze aan sierbeslag.

Een kleine greep uit de deurpanelen collectie staat hiernaast.

Onze deurpanelen komen bij onze deurpanelen leverancier OBUK vandaan. Voor een ruimere keuze in deurpanelen kunt u naar de site van OBUK gaan. Of u kunt altijd even bij ons langs komen voor een uitgebreide brochure, zodat u alles nog even rustig kunt bekijken en uitzoeken.

Om een idee te krijgen hoe onze deuren eruit zien met en zonder deurpanelen, neem dan eens een kijkje hieronder. Onze eigen gemaakte voordeuren staan hier ook tussen.

 

 


 
Deurpanelen:
 
 
© Patricia Bouwens 2010-2011 Sitemap - Links